Izrada web stranice

Izrada web stranice – poruku je potrebno oblikovati tako da je
prepoznatljiva i razumljiva

Internet je danas najveći, najslobodniji i najbrže rastući medij na svijetu. Danas svaki poslovni subjekt ima potrebu biti prisutan na internetu, a isto tako biti u toku s njegovim razvojem i trendovima.

Vizualni identitet – bitan element u posjećenosti Vaše Web stranice? Dobro dizajnirana Web stanica preduvjet je uspješnosti i ostvarenja ciljeva. Kad nekome prenosite poruku ili prezentirate svoju ideju, treba Vam kvalitetan web dizajn. Cilj je pratiti novitete i biti prilagođen svim potrebama.

Zatražite ponudu

Želite ponudu za izradu web stranice?
Javite nam se

Ponuda unutar 3 sata

Zatražite ponudu

Reference

Naše radove možete pogledati na stranici REFERENCE

Naši radovi

Detaljnije

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas! Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Support 9/24

Detaljnije

Web dizajn – Kako radimo?

Detaljno analiziramo Vaše potrebe Vaša obveza je da nam osigurate materijale za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije, video, prijevode ako je višejezična), a na nama je idejno rješenje stranice i njezina izrada. Vama održimo besplatno savjetovanje na kojem ćemo Vam dati upute o pripremi materijala

Još malo o web dizajnu!

Profesionalna izrada web stranice pomoći će Vam u prezentaciji i prodaji Vaših usluga ili proizvoda. Izrađene stranice prilagođavamo za mobilne uređaje smart telefone i tableta. Web dizajn mora biti usmjeren na praćenje najnovijih standarda. Treba voditi računa o tome da korisnici lako i sa užitkom dolaze do sadržaja.

Web dizajn – MagicPonuda

Budućim korisnicima koji sada tek prvi put razmišljaju o izradi web stranice ili o re-dizajnu, sastavili smo paket “Extra ponuda

Ovaj paket pokriva sve funkcionalnosti koje se najčešće traže. Paket uključuje dizajn prilagođen Vašem poslovanju koje profesionalna web stranica treba imati.

Zanima vas ponuda za izradu web stranice?

Zatražite ponudu putem obrasca